Meny

Kundorienterad servicetekniker som gillar maskiner

Arento är en framstående aktör inom maskinuthyrning, som förser bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige med anläggnings- och byggmaskiner. I vårt erbjudande ryms allt från uthyrning av maskiner, fordon och utrustning till fullservice vid etableringar och vägavstängningar. Erfarenhet och service i kombination med förstklassigt sortiment gör det enkelt, tryggt och lönsamt att hyra av oss. Vi har tolv maskindepåer från Luleå i norr till Malmö i söder, och vi söker just nu en medarbetare som vill vara med på vår resa.

Du kommer att arbeta som kontroll- och kvalitetsansvarig för maskiner och övrig utrustning på Arentos depå Stockholm Syd i Norsborg. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att se över byggdagssortimentet, samt att lämna ut och ta emot utrustningar och maskiner.

Kvalifikationer

Du bör ha utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande verksamhet. Du har självklart god datorvana samt B-körkort. Erfarenhet av maskiner och utrustning, gärna inom drift och anläggningsbranschen, är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ett förtroendeingivande och affärsmässigt arbetssätt. Du är en person som håller ordning och reda omkring dig, samt är självgående, noggrann och serviceinriktad. Har du dessutom ett brinnande teknikintresse är detta ett stort plus i kanten. Om du är den vi söker får du ett utvecklande och stimulerande arbete med variation och eget ansvar. Du blir en del av ett företag och team som är professionellt och roligt att arbeta tillsammans med.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 21 januari, men sök gärna redan idag eftersom vi kommer att genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden. För mer information är du välkommen att höra av dig till depåchef Kjell-Åke Söderman på tel. 08-764 23 05 eller biträdande regionchef Johan Thuresson på tel. 013-24 46 74.

Vi undanber oss säljsamtal för ytterligare annonsering.

Kontaktpersoner

Kjell-Åke Söderman

Depåchef

Telefon: 08-764 23 05

 

Johan Thuresson

Biträdande regionchef

Telefon: 013-24 46 74

Skicka In Ansökan

Här skickar du din ansökan.länk till annan webbplats

Sista ansökningsdag: 2018-01-21